Problemen met de tijdregistratie tijdens de ZuidhoRun

dinsdag 24 september 2013

De definitieve uitslag van de Hummel ZUIDHORuN staat op de website van het Runnersworld Loopcircuit. Helaas zijn er technische problemen geweest met het Mylaps registratiesysteem, waardoor veel chips niet of slecht geregistreerd zijn. Hermen Joostens heeft veel werk verzet om zichtbaar te maken wat er nu staat. Meer tijdregistraties dan dat nu in de uitslagen staan, zijn helaas niet beschikbaar, in elk geval niet op dit moment.

Eventuele opmerkingen over de uitslag graag via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ZuidhoRun, een impressie

zondag 22 september 2013

Zaterdag 21 september, alweer tijd voor de Zuidhorun. Organisatie in de vertrouwde handen van de Stichting Loopgebeur'n Zuidhorn. Zo heet dat daar: loopgebeur'n. De verkeersregelaar heet regeloar. Altijd mooi, die acties voor het behoud van dialecten en streektalen. Tof dorp, dat Zuidhorn.

Omloop van Grolloo: een impressie

maandag 10 juni 2013

Een mooie dag om te lopen, de eerste juni 2013. Als trouwe deelnemer in Grolloo had ik gerekend op de traditionele hitte, maar niets van dat alles. Een graad of 16, fris windje, en: droog.

Foto's Univé Omloop van Grolloo

zondag 02 juni 2013

Zaterdag 1 juni 2013 is de Univé Omloop van Grolloo gelopen. Een link naar de foto's is opgenomen in het media-archief.

Directe link (extern)

<<  6 7 8 9 10 [1112  >>  

Loopcircuit Noord-Nederland //

 

 

 

 

SAG Logo met tekst